KION Kinderfestival laat kinderdromen uitkomen

Van onze redactie
6 september 2019
Op zondag 15 september organiseert het KION Kinderfestival verschillende activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Zo is er een optreden van Jeroen Schipper en gebeuren er wonderlijke dingen bij de knallende show van MadScience. Verder is de dag gevuld met optredens, workshops, theater en muziek voor alle leeftijden en zijn er foodtrucks en een festivalmarkt.

KION is een kinderopvangorganisatie in de regio Nijmegen. Door het ruime aanbod van peutergroepen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en gastouderopvang biedt KION altijd passende kinderopvang in de buurt. De organisatie wil bijdragen aan het geluk van kinderen en jonge gezinnen. Om dit te bereiken werkt KION doorlopend aan zijn pedagogische kwaliteit en ontwikkelt de organisatie nieuwe diensten om ouders te ontzorgen. Aan deze missie draagt ook het KION Kinderfestival een steentje bij.

Een dag vol nieuwe ervaringen

Met het festival wil KION kinderen de mogelijkheid bieden om activiteiten te ondernemen die niet zo alledaags zijn. Het zeer gevarieerde festivalprogramma maakt dat voor iedere leeftijd iets te beleven valt. Van een dj-workshop tot een schilderfiets en van een gesprek met de droomtroon tot aan een bezoekje aan Jip en Janneke in de Engelse dubbeldekker bus van Fiep Westendorp. Ook is dit jaar het festivalmarkt ruimer opgezet waardoor er meer te genieten valt van de vele foodtrucks met grandioos lekkere hapjes.

Festivalinformatie

Het KION Kinderfestival vindt plaats op zondag 15 september van 10.00 uur tot 19.00 uur in Openluchttheater De Goffert. Het festival is georganiseerd voor gezinnen met kinderen tot dertien jaar. De entree en shows op de podia zijn gratis. Voor deelname aan activiteiten en workshops hebben de kinderen een speelkaart nodig. Deze kaarten worden vanaf vijf euro verkocht aan de kassa op het festivalterrein en er kan enkel met pin betaald worden. Meer informatie en een programmaoverzicht van het festival is te vinden op de website van KION.

 

 

 


Dit bericht delen:

Advertenties