Politie zoekt met helikopter naar ontsnapte tbs'er

Lars Schwachöfer Dinsdag 03 September 2019

De politie heeft vannacht langere tijd met meerdere agenten gezocht naar een ontsnapte patiënt van de Pompekliniek. Ook werd de politiehelikopter ingezet.

De ontsnapping werd even na twaalf uur vannacht ontdekt. Een patiënt van de Pompekliniek, een tbs'er, was via het raam uit zijn kamer ontsnapt en over het hek geklommen. Meerdere agenten, waaronder hondengeleiders, zochten in de omgeving naar de ontsnapte patiënt. Ook de politiehelikopter werd ingezet. Omstreeks twee uur is de patiënt aangetroffen. 

Een woordvoerder van de Pompestichting laat weten dat de patiënt inmiddels weer in de kliniek zit. In verband met de privacy doet de woordvoerder verder geen uitspraken.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.