Politie onderzoekt autobrand Kanaalstraat

Lars Schwachöfer Zondag 01 September 2019

Afgelopen nacht vond omstreeks half vijf een autobrand plaats op de Kanaalstraat. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

De brand werd ontdekt door de politie. Agenten reden vanuit het Westerpark de Kanaalstraat op en zagen de vlammen langs de weg. Ze reden naar het vuur en zagen dat het een autobrand was. Toen de brandweer ter plaatse kwam stond de voorkant van de auto al in lichterlaaie. De brandweer bluste de brand, maar kon niet voorkomen dat de voorkant van de auto uitbrandde. 
 
De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Agenten spraken met de eigenaar van de auto en zetten de auto af met lint. De afdeling Forensische Opsporing van de politie doet op een later tijdstip sporenonderzoek in en om de auto.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.