Vrouw spoort zelf portemonneedief op

Van onze redactie
31 augustus 2019
Vanmorgen kreeg de politie een melding dat een vrouw was bestolen van haar portemonnee. Zij zou de dader hebben gevonden en wilde er graag politie bij hebben.
Ter plaatse hoorden agenten dat er was ingebroken in haar auto. Daarbij was haar portemonnee weggenomen. Nadat er met haar bankpas geld was gepind bij een supermarkt, ging de vrouw direct naar de supermarkt. Na haar uitleg van de situatie, bekeken medewerkers de camerabeelden. Hierop was een man te zien die op dat tijdstip aan het pinnen was. De man werd aan haar omschreven en de vrouw ging zelf, zonder de politie daarvan op de hoogte te stellen, op zoek naar de man. Toen zij hem in het centrum trof, maakte zij een foto van de man en ging hiermee terug naar de supermarkt. Daar toonde zij de foto van de man aan het personeel en door hen werd bevestigd dat dit inderdaad de betreffende persoon was. 
 
Na dit zelfstandige onderzoek belde zij de politie. Haar partner was ondertussen op zoek naar de man en had hem gevonden nabij het Keizer Karelplein. Op aanwijzing van de vrouw en haar partner hielden agenten de man aan. Het onderzoek naar zijn betrokkenheid is overgedragen aan de recherche.

Dit bericht delen:

Advertenties