Groenewoudseweg afgesloten na ongeval

Lars Schwachöfer Vrijdag 30 Augustus 2019
Vanavond vond omstreeks half elf een ongeval plaats op de Groenewoudseweg. De weg is afgesloten.

De aanrijding vond plaats ter hoogte van de Oude Groenewoudseweg. Een auto botste tegen een bestelbus. De auto botste vervolgens tegen het hek aan de brug over het spoor en kwam tot stilstand op het fietspad. Meerdere hulpdiensten rukten uit naar het ongeval. Ambulancepersoneel controleerde de inzittenden van beide voertuigen.  De bestuurder van de bestelbus is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.

De politie sloot de weg af. Hoe het ongeval kon gebeuren is nog onbekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Twee bergers sleepten de bus en de auto weg. DAR maakte het wegdek schoon. Na korte tijd leidde agenten het verkeer om het ongeval. Omstreeks half twee werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.