Arrestatieteam doet instap aan Nieuwe Nonnendaalseweg

Lars Schwachöfer Vrijdag 30 Augustus 2019

De politie heeft vanavond de omgeving van de Nieuwe Nonnendaalseweg afgezet. Het arrestatieteam deed een instap in een woning.

De politie kreeg aan het begin van de avond de melding dat een persoon in een woning zichzelf wat aan wilde doen. De politie zette direct de omgeving af en alarmeerde een arrestatieteam, omdat deze getraind is voor dit soort situaties. Een woordvoerster laat desgevraagd weten dat er geen gevaar was voor de omgeving.

De afzetting trok veel bekijks van omwonenden. Agenten in kogelwerende vesten hielden omstanders op ruime afstand. Het arrestatieteam viel omstreeks half negen de woning binnen. In de woning werd niemand aangetroffen.

De politie doet momenteel onderzoek in de woning. De omgeving blijft afgezet. Wanneer de straten weer vrijgegeven worden voor verkeer, is onbekend.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.