Neerbosscheweg afgesloten na ongeval

Lars Schwachöfer Vrijdag 30 Augustus 2019

Vanmiddag vond omstreeks drie uur een ongeval plaats op het Jonkerbosplein. Een brommerrijder raakte hierbij gewond. De politie heeft drie van de 4 rijbanen van de Neerbosscheweg, in de richting van de Hatertseweg, afgezet en het verkeer wordt om de ongevalslocatie geleid.

De brommerrijder kwam uit de richting van de Muntweg en wilde de Neerbosscheweg oversteken. Hij botste tegen een rijdende auto en kwam ten val. Een ambulance en de traumahelikopter werden gealarmeerd. Ambulancepersoneel bood eerste hulp. Hij is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De traumahelikopter hoefde niet te landen.

De bestuurder van de auto is opgevangen door de politie. De afdeling Verkeers Ongevallenanalyse is opgeroepen om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. Hoelang de rijbanen afgesloten blijven, is onbekend.

Update: De politie heeft het onderzoek op locatie afgerond. De auto en brommer zijn weggesleept door een berger. Alle rijbanen zijn weer vrijgegeven voor verkeer.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (1)

Geplaatst op 30-08-2019 om 17:29 door Joey
De rijbanen zijn weer open.Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.