[Video+winactie] Gratis smart-tv tijdens de Auto Traa occasionshow 6 en 7 september

Van onze redactie Zaterdag 31 Augustus 2019

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september staan 60 glimmende top-occasions te wachten op een nieuwe eigenaar in de showroom van Auto Traa. Een met zorg geselecteerd aanbod van diverse modellen van de merken SEAT en Suzuki plus diverse andere merken.

Tijdens de show profiteert u van scherpe prijzen en een extra inruilbonus. Bij aankoop van een occasion op één van deze 2 dagen geven we een Philips 55 inch smart-tv cadeau. U bent van harte welkom op vrijdag 6 september van 9.00 tot 18.00 uur en zaterdag 7 september van 10.00 tot 17.00 uur aan de Microweg 32 Nijmegen. De koffie en gebak staan voor u klaar.


60 scherp geprijsde top-occasions

Extra inruilbonus

Gratis taxatie van uw huidige auto

Gratis tv bij aankoop occasion

Scherpe financieringsmogelijkheden

Scherpe verzekeringstarieven

Bezoek de website van Auto Traa voor meer informatie.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.