Man aangehouden voor mishandeling en autobrand

Van onze redactie Donderdag 29 Augustus 2019

De politie heeft dinsdagavond een 30-jarige man aangehouden op verdenking van mishandeling en stalking. De man zou in juli een vrouw uit Nijmegen hebben mishandeld.

De man wordt ook verdacht van brandstichting. De politie vermoedt dat hij betrokken is bij een autobrand in Nijmegen. Verder onderzoek moet uitwijzen wat de rol van de verdachte precies is geweest. 
 
In Nijmegen zijn dit jaar relatief veel autobranden geweest. De politie gaf eerder aan dat er vermoedelijk veel afzonderlijke zaken zijn, met verschillende daders en motieven. Zo werden er meerdere auto’s gevonden die zijn gebruikt bij misdrijven. Ook is er in diverse zaken het vermoeden dat er sprake is van een achterliggend conflict in de relationele sfeer.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.