Scooterrijder gewond na botsing op Verlengde Energieweg

Lars Schwachöfer Donderdag 29 Augustus 2019
Vanmiddag is omstreeks vijf uur een scooterrijder gewond geraakt op de Verlengde Energieweg. Hij werd aangereden door een afslaande auto.

De bestuurster van een auto wilde afslaan richting de Kanaalstraat vanaf de Verlengde Energieweg. Ze stopte voor de haaientanden voor het fietspad en keek naar links en rechts. Toen ze optrok botste ze tegen de man op de scooter aan, die op het fietspad reed. Daarbij kwam deze ten val. Na controle door ambulancepersoneel is de scooterrijder per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft de weg tijdelijk afgezet. Verkeer naar de Kanaalstraat vanaf de Verlengde Energieweg werd omgeleid. Even voor zes uur werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.