Happy Hees zomerfestival met Heese Helden

Frank van Raaij
26 augustus 2019
Op zondag 8 september organiseert de Vereniging Dorpsbelang Hees het zomerfestival Happy Hees. Een aantal enthousiaste buurtgenoten organiseert namens de vereniging het dorpsfeest, hét zomerfestival voor en door Heesenaren. Voor zowel jong als oud is er volop vertier.

Zomerfestival Happy Hees staat dit jaar helemaal in het teken van Heese Helden. Op de Heese Markt kan men daarom lokale producten kopen en vertellen buurtgenoten met welke heldhaftige initiatieven ze zich bezighouden.

Kleedjesmarkt

Kinderen hoeven zich tijdens Happy Hees geen moment te vervelen. Zo zijn er allerlei toffe spelletjes en kunnen de kinderen zelf brood bakken op het houtvuur. Ook zijn er heuse grimeurs en kunnen kinderen hun overtollige speelgoed verkopen op de kleedjesmarkt.

Deelbuffet

Voor de organisatoren is het zomerfestival pas echt geslaagd als iedereen hapjes meeneemt naar het festival. Gekocht of zelfgemaakt, alles is goed. Iedereen die zelf een hapje meeneemt kan proeven van het deelbuffet. Aan een van de lange tafels kan men dan onder het genot van al dat lekkers andere buurtgenoten of een van de echte Heese Helden ontmoeten.

Heesrace

Voor de kinderen wordt om 16.00 uur het startschot gelost voor de Heesrace. Door zoveel mogelijk rondjes te rennen kunnen de kinderen een schitterende medaille winnen. Deelnemende kinderen kunnen zich op de dag zelf vanaf 15.00 uur inschrijven voor deze aloude klassieker.

Informatie

Het festival wordt gehouden op het landgoed van voormalig rustoord Sancta Maria aan de Bredestraat 170 en duurt van 15.00 tot 20.00 uur. Voor meer informatie of aanmelding als vrijwilliger, kijk op de site van Dorpsbelang Hees of mail naar zomerfestivalhappyhees@gmail.com.


Dit bericht delen:

Advertenties