Man aangevallen en beroofd op Ploegstraat

Van onze redactie
25 augustus 2019
Afgelopen nacht is een man op de Ploegstraat beroofd van zijn horloge en telefoon. Het slachtoffer is daarbij flink gewond geraakt.

De man van 43 jaar liep tussen 23:30 uur en 24:00 uur over de Goffertweg, in de buurt van de tennisvelden. Iemand riep vanuit een auto iets naar de man. In de Ploegstraat kwam het tot een handgemeen. Het slachtoffer werd met een hard voorwerp geslagen en beroofd van zijn spullen. Buurtbewoners hebben de gewonde man opgevangen en de politie gebeld.

Getuigen gezocht

Het slachtoffer zou zijn aangesproken door personen die reden in een kleine, blauwe auto. Hopelijk kan iemand meer vertellen over de inzittenden van deze auto. Ook is er een jongeman gezien bij het slachtoffer. Maar deze vluchtte toen buurtbewoners hem aanspraken. Wij komen graag in contact met hem.

Signalement

De jongeman is ongeveer 1.85 m lang, heeft kort stekelig haar, een slank afgetraind lichaam en droeg een donker blauw shirt met een goud/bruine print van het merk Diesel.

Wie meer informatie heeft over deze zaak wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Of via het digitale tipformulier op de website van de politie.

 


Dit bericht delen:

Advertenties