Room for Film zoekt jongens en meisjes voor nieuwe film

Van onze redactie
30 augustus 2019
Voor de hoofdrollen van de nieuwe film Marlon Brando is regisseur Vincent Tilanus op zoek naar jongens en meiden tussen 16 en 21 jaar uit de omgeving van Nijmegen, die het leuk vinden om te acteren en auditie te komen doen. Acteerervaring is geen vereiste.

De korte film Marlon Brando vertelt het verhaal van beste vrienden Cas en Naomi, beiden 17 jaar oud en openlijk gay. In de laatste weken voor hun eindexamens slijten ze hun dagen met dromen, ravotten en onderzoeken. Ze ervaren ultieme veiligheid bij elkaar, maar wanneer hun toekomstplannen hen uit elkaar lijkt te drijven, komt hun relatie op losse schroeven te staan.

Persoonlijke film

Marlon Brando is een persoonlijke film die is geschreven en wordt geregisseerd door Vincent Tilanus. Vincent is opgegroeid in Nijmegen en studeerde in 2018 af aan de Nederlandse Filmacademie met de bijzondere film Bladgoud. Marlon Brando wordt geproduceerd door Room for Film.

Hoofdrollen en bijrollen

Voor zowel de hoofdrollen van Cas en Naomi als diverse bijrollen, worden jongens en meiden tussen de 16 en 21 jaar oud gezocht. Acteerervaring is geen vereiste. De film wordt opgenomen in de herfstvakantie, tussen 12 en 20 oktober 2019 in Nijmegen en omgeving. De film zal naar verwachting in het voorjaar van 2020 in première gaan en daarna vertoond worden op verschillende filmfestivals in binnen- en buitenland.

Informatie en aanmelding

Meer informatie over de film en de regisseur staat op de site van Room for Film. Hier is ook het aanmeldformulier te vinden.

 


Dit bericht delen:

Advertenties