Goede doelen in Winkelcentrum Dukenburg

Van onze redactie
20 augustus 2019
Ook in 2019 organiseert winkelcentrum Dukenburg een evenement waar alle basisscholen uit de omgeving zich voor kunnen inschrijven. Dit jaar zetten de ondernemers zich in voor het goede doel.
De heART-parade is samengesteld door Stichting Energy4All en bekende kunstenaars uit heel Nederland. Iedere kunstenaar heeft zijn of haar gevoel vastgelegd in het ontwerp van een stoel. Uiteindelijk is het een prachtige tentoonstelling van 32 heartseats geworden. Elke stoel is uniek en ze zijn allemaal te bewonderen van zondag 1 tot zaterdag 21 september in Winkelcentrum Dukenburg. Jochem van Gelder, bekend van tv en ambassadeur van de stichting, opent op zondag 1 september de tentoonstelling. Die dag zijn er meerdere activiteiten voor kinderen.

Sponsorloop voor scholen

Samen met de stichting organiseert de winkeliersvereniging op donderdag 26 september de ‘Dukenburg Energy4All Run’ voor basisscholen. Een sponsorloop waar alle basisscholen uit de omgeving aan kunnen deelnemen. De leerlingen van de scholen zetten zich in voor leeftijdsgenootjes die lijden aan een stofwisselingsziekte. Door deelname aan deze run tonen de scholen hun maatschappelijke betrokkenheid en leren de kinderen dat lopen, spelen en rennen niet voor iedereen zomaar vanzelfsprekend is.

De deelnemende leerlingen krijgen op de dag van de run allemaal een presentje, drinken en een stuk fruit aangeboden door de ondernemers uit het winkelcentrum. Jochem van Gelder zal het startschot geven voor de run en na afloop mogen kinderen met hem en de Energy4All-koalamascotte op de foto.


Dit bericht delen:

Advertenties