Gestolen auto na ramkraak in brand gestoken

Lars Schwachöfer Woensdag 07 Augustus 2019
Afgelopen week vond in de wijk Zwanenveld een inbraak plaats. Bij de inbraak werd een auto gestolen, die na een ramkraak in brand werd gestoken.

Het is nog onbekend wanneer de inbraak  in de woning in Zwanenveld exact heeft plaatsgevonden, laat de politie weten. Bij de inbraak werden onder andere een auto en scooter gestolen. Vanmorgen kreeg de politie omstreeks zes uur de melding van een inbraak in een parfumerie aan de Markt in Wijchen. Toen agenten bij de winkel kwamen, zagen ze al snel dat de pui geramd was. Agenten spraken een getuige die een auto had zien wegrijden. Ook had deze getuige gezien dat er twee mensen met buit in de auto waren gestapt.
 
Terwijl het onderzoek bij de winkel nog bezig was, kwam er een melding van een brand bij recreatiegebied Berendonck. Daar bleek een auto in brand te staan. Uit sporen blijkt dat het zeer waarschijnlijk om de auto gaat die gebruikt werd bij de ramkraak. Ook werd duidelijk dat het de auto betrof die gestolen was bij de inbraak in Zwanenveld. Aan het eind van de ochtend werd de gestolen scooter aangetroffen bij De Draaiom.
 
De politie is op zoek naar getuigen die kunnen helpen bij het onderzoek. Heeft u iets gezien van de ramkraak, de autobrand, de gedumpte scooter of de inbraak in Zwanenveld? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via het tipformulier. Anoniem melden dan ook via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.