Wijkagenten Dukenburg zoeken getuigen mishandeling

Van onze redactie Dinsdag 06 Augustus 2019

De wijkagenten van Dukenburg doen een oproep via hun Facebookpagina. Afgelopen zondag op maandagnacht omstreeks 00:00 uur, heeft er een ernstige mishandeling plaatsgevonden op de Oude Dukenburgseweg.

Volgens het bericht zijn er twee personen met een geel stuurslot geslagen bij de bergingen in het appartementencomplex De Leuvensehof, aan de Oude Dukenburgseweg. De verdachte is na de ernstige mishandeling gevlucht. De slachtoffers, twee vrouwen, zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. 

De politie laat weten dat de mishandeling plaatsvond naar aanleiding van een conflict in de buurt. Diezelfde nacht kon de politie de verdachte nog aanhouden. Om meer bewijs te kunnen verzamelen komt de politie graag in contact met getuigen die iets voor, tijdens of na de mishandeling gezien hebben. Contact opnemen met de politie kan telefonisch via 0900-8844. Of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Vermeld hierbij het procesnummer 2019346519.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.