Udo de Beatboxer fandag

Mike Tomale
6 augustus 2019
Het wordt tijd voor een Udo de Beatboxer fanmiddag. Dat vindt Richard Heuveling. Hij heeft op Facebook alvast een evenement aangemaakt en een datum en locatie geprikt. De Udo fanmiddag wordt georganiseerd op zondag 18 augustus van 14.00 tot 17.00 uur in Café Biljart De Driesprong aan de Koninginnelaan.
Tijdens de fandag kunnen mensen persoonlijk kennis maken met Udo en met hem op de foto, zingen, dansen én natuurlijk beatboxen. Tijdens het evenement is het mogelijk om hét Udo T-Shirt aan te schaffen, maar je kunt er ook een shirt winnen en andere leuke prijzen tijdens de loterij.

Een van de grootste fans in Nijmegen

Richard is een fan en buurman van de welbekende Nijmeegse Udo de Beatboxer: ‘Ik ken Udo al langer. Kom daar ook over de vloer, kopje koffie drinken. Udo woont een straat verderop en ik kom 'm dus vaak tegen op straat of in de Coop. En omdat hij het zo goed doet op social media leek het me wel leuk om een fandag te organiseren.’ Over het aantal mensen dat wordt verwacht op de fandag kan Richard nog niet veel zeggen. ‘Op Facebook zeggen er wel een aantal dat ze gaan, maar het blijft Facebook. Maar van een kleine 15 mensen weet ik zeker dat ze komen.' Kinderen zijn ook van harte welkom onder begeleiding van volwassenen.

Udo de Beatboxer en vlogger uit Nijmegen is er in ieder geval helemaal blij mee. ‘Richard is één van mijn grootste fans in Nijmegen', vertelt hij. ‘Er is karaoke, er kan kort een videoboodschap met mij worden opgenomen en we doen het fietspompgeluid na. Allemaal gratis. Er zijn stickers en fotokaarten van mij verkrijgbaar met een Udo de Beatboxer krabbel.'

 

 


Dit bericht delen:

Advertenties