Morgen open dag bij NEC

Mike Tomale
2 augustus 2019
Morgen vindt de jaarlijks terugkerende open dag plaats van voetbalclub NEC. Dit jaar vinden er tijdens de open dag meer activiteiten plaats dan het jaar ervoor en zijn er meer bezienswaardigheden.

Op het Supportersplein achter de Gofferttribune, zijn twee podia opgesteld waar bekende DJ's spelen. Er is gedacht aan een hapje en een drankje, want het Supportersplein grenst aan het Horecaplein waar ijs, friet, een drankje of een slush puppie in de NEC-kleuren genuttigd kan worden.

Tijdens de open dag wordt de nieuwe merchandise van NEC gepresenteerd en te koop aangeboden. De mogelijkheid bestaat om meteen je naam te laten drukken op de nieuwe NEC-kleding.

Activiteiten

Op het Stadionplein, dat zich gedurende de open dag ook in het stadion bevindt, staat een welkomstboog en een échte Obstacle Run die mogelijk wordt gemaakt door Strong Viking. De spelersbus van NEC staat hier opgesteld en kan van binnen en van buiten bezichtigd worden. De welbekende NEC-fan Hans Vossenberg zal in de oude bestuurskamer vertellen over de geschiedenis van de Nijmeegse voetbalclub en in restaurant Bikkels wordt driemaal een Bloedkuulquiz georganiseerd. Dit alles op gezette tijden.

Het kassagebouw en de receptiebalie zijn geopend voor de aankoop van een kaartje voor de wedstrijd tegen CA Osasuna die morgen om 18.00 uur wordt gespeeld. Voor seizoenkaarthouders kosten kaarten slechts €5,-. Voor supporters zonder seizoenkaart is de ticketprijs €10,-, tot en met 17 jaar en 60+ kunnen kaarten kopen voor €7,50. Bij de receptiebalie kunnen seizoenkaarten, clubkaarten en wedstrijdtickets gekocht worden. Pinnen is mogelijk.

Informatie

Zaterdag 3 augustus: open dag bij NEC van 14.00 uur tot 17.30 uur. Parkeerplaatsen voor auto’s zijn beperkt. De organisatie laat weten dat supporters met een lokaal of landelijk stadionverbod niet welkom zijn op de open dag. Meer informatie over de open dag is hier te lezen.

 


Dit bericht delen:

Advertenties