Man zwaargewond na val van brug

Lars Schwachöfer
25 juli 2019
Vanmorgen is een man omstreeks half zeven zwaargewond geraakt op de Campusbaan. De politie zoekt getuigen van het incident.
Toen enkele fietsers op de Campusbaan de brug van de Graafseweg naderden, zagen zij een man van de brug vallen. De fietsers belden direct de hulpdiensten. Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De man is met ernstige verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie sprak met de fietsers en nam getuigenverklaringen op. Wat zich op de brug afgespeeld heeft, is onbekend. Een misdrijf kan nog niet uitgesloten worden. De afdeling Forensische Opsporing is ter plaatse gekomen om onderzoek te verrichten. Het fietspad werd hiervoor afgezet.

De politie komt graag in contact met personen die zich op het moment van het incident, omstreeks half zeven, op de Graafseweg over de Campusbaan fietsten. Mensen die meer informatie hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan telefonisch via 0900-8844. Of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Dit bericht delen:

Advertenties