Platform Schuum is er voor alle muziekmakers in regio Nijmegen

Van onze redactie
22 juli 2019
Sinds mei bestaat het platform Schuum voor alles dat met Nijmeegse popmuziek in en rond de stad te maken heeft. Maandag 23 september vindt in De Basis de officiële kick-off plaats om kennis te maken met het nieuwe platform. Die avond wordt uitgelegd wat het platform voor muziekmakers uit Nijmegen kan betekenen. Het programma bestaat verder uit een panel en een showcase, maar draait bovenal om de gezellige borrel voor muziekmakers uit de regio Nijmegen om elkaar beter te leren kennen.
Schuum is hét platform voor artiesten uit Nijmegen en omgeving. Schuum ondersteunt de Nijmeegse muziekscene door meer speelplekken te creëren in de stad en meer ontmoeting en kennisdeling tussen muzikanten en professionals te stimuleren. Het doel is om het publiek kennis te laten maken met muziek van eigen bodem én muzikanten hulp bieden met professionaliseren door het organiseren van maandelijkse muziekavonden en muzikantencafés. Het platform werkt nauw samen met Poppunt Gelderland en Doornroosje.

Geslaagde eerste muziekavond

Onlangs was de eerste editie van de maandelijkse muziekavonden die Schuum organiseert in de stad. Hier presenteerden de acts 3000 PIECES, Millennium Made en Elise Bos & John Carrie zich aan het publiek. Deze allereerste editie mag een succes worden genoemd: zo'n 200 muziekliefhebbers waren van de partij. De muziekavonden gaan verder na de kick-off van Schuum op maandag 23 september.

Informatie

Op maandag 23 september is iedereen die zich verbonden voelt met muzikaal Nijmegen welkom tijdens de kick-off in De Basis aan de Groenewoudseweg 322. De deuren openen om 19.00 uur, het programma start om 19.30 uur. Er is beperkt plek en aanmelden kan via deze link.
Het volledige programma wordt nader bekend gemaakt via de Facebookpagina en Instagram van Schuum.

Muzikanten met een eigen repertoire die zelf een keer live willen spelen, mensen met muziekgerelateerde vragen of die graag een handje willen helpen als vrijwilliger bij Schuum kunnen mailen naar lotte@doornroosje.nl.

 

 


Dit bericht delen:

Advertenties