[Winactie] Bioscoopketen Vue toont film op movietruck op Plein '44

Van onze redactie
17 juli 2019
Bioscoopketen Vue brengt deze zomer de bioscoop naar buiten met een speciale Bavaria vrachtwagen: de Movietruck, waar films op de zijkant van de truck kunnen worden bekeken. Deze pop-up buitenbioscoop op wielen rijdt de komende maanden langs verschillende steden en biedt de leukste films in de buitenlucht. Zaterdag 24 augustus staat de truck op Plein '44.

Onder het genot van een Bavaria 0.0% en popcorn kunnen bezoekers met een koptelefoon film kijken op een unieke locatie in de stad. Omdat het om een exclusief evenement gaat, zijn er per locatie maar 50 stoeltjes waar een ticket voor gekocht kan worden. Tickets zijn voor 10 euro vanaf vandaag te koop via deze link.

Innovatieve manieren

Rosalie Moorman, Head of Marketing van Vue, over de actie: ‘Vanuit Vue zijn we er altijd mee bezig om op innovatieve manieren te kijken naar de wens van de bezoeker. Deze waardevolle samenwerking met Bavaria is hier een goed voorbeeld van: deze pop-up bioscoop op wielen heeft nog niet eerder plaatsgevonden en is de ideale manier om in de zomer de bioscoop naar buiten te brengen.’

Noud Swinkels, National Accountmanager van Swinkels Family Brewers voegt toe: ‘Vue is voor ons een zeer waardevolle partner waarmee we een intensieve samenwerking hebben. In alle bioscopen in Nederland bieden we verschillende bieren waaronder ook Bavaria 0.0%alc. Met de pop-up buitenbioscoop geven we een creatieve invulling aan onze samenwerking, waarmee we samen onze doelgroep bereiken en niet te vergeten ze een mooie avond bezorgen.’

Bavaria x Vue Movietruck programma

01-08 in Eindhoven, 18 Septemberplein: Ron Goossens: Low-Budget Stuntman

18-08 in Amersfoort, Lieve Vrouwekerkhof: Thor: Ragnarok

24-08 in Nijmegen, Plein 1944: Black Panther

07-09 in Hilversum, Markt: La La Land

12-09 in Hoogeveen, Steenbergerpark: Green Book

14-09 in Alkmaar, Paardenmarkt: Bon Bini Holland 2

Over Vue Nederland

Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen. Vue heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Hilversum, Heerhugowaard, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen. Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen worden 2 kaartjes verloot. Hoe doe je mee? Tag degene met wie jij deze film wil gaan zien of iemand aan wie je de kaartjes gunt. De winnaar wordt vrijdag 26 juli om 19.00 uur bekend gemaakt bij het bericht op Facebook.

 


Dit bericht delen:

Advertenties