112Nijmegennieuws zet zich tijdens Vierdaagse in voor Fieldwork Foundation

Van onze redactie
14 juli 2019
Tijdens de Vierdaagse vindt er een mooie samenwerking plaats voor het goede doel: de Fieldwork Foundation. 112Nijmegennieuws trekt hiervoor deze week op met Klasse.FM, Ikwilopvallen en EHBO-winkel.nl.
Gezamenlijk wordt er deze week aandacht gevraagd voor de stichting Fieldwork Foundation. Ikwilopvallen, ook bekend als IWO, loopt met een grote groep wandelaars de Vierdaagse. Bij de rustpunten zijn onder andere cd's te koop, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Klasse.FM staat dagelijks langs de route met hun roadshow en er worden tijdens de Vierdaagse verschillende interviews afgenomen. 112Nijmegennieuws is samen met de EHBO-winkel gedurende de Vierdaagsefeesten in en om Nijmegen te vinden. Er worden foto's gemaakt en ook zullen er live-uitzendingen zijn op Facebook, waarmee aandacht getrokken wordt voor de stichting.

Bestrijden van leed

De Fieldwork Foundation is een stichting die zich niet op één specifieke doelgroep richt. De stichting is 10 jaar geleden opgericht met het doel verminderen en bestrijden van leed. Ze worden geïnformeerd door 'mensen uit het veld'. Er wordt contact onderhouden met onder andere artsen, ambulancebroeders, mensen in de hulpverlening en politieagenten. Een van de wijkagenten van het centrum Nijmegen, William Nijland, is ambassadeur van de stichting.

Jarenlange inzet

Op 22 juni jongstleden ontving oprichter Robbie Veenendaal een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange inzet voor Fieldwork Foundation. Hij werd beschreven als ‘een persoon met een hart van goud, vraagt niets terug voor zijn hulp en dat maakt hem een bijzonder mens’.

Meer weten over de Fieldwork Foundation? Neem dan een kijkje op de website of de Facebookpagina van de Fieldwork Foundation.


Dit bericht delen:

Advertenties