[Winactie] Pop-up Vierdaagsewinkel Nijmeegs Lopertje in Bloemerstraat

Van onze redactie
13 juli 2019
Het Nijmeegs Lopertje opent vandaag om 12.00 uur de deuren van de pop-up Vierdaagsewinkel in de Bloemerstraat 27. Voor de echte Vierdaagsesouvenirs kun je terecht in deze tijdelijke winkel. In samenwerking met Wout Engelaar, zit eigenaresse Marloes van der Kempen deze week in het pand van de voormalige doe-het-zelfzaak Boutje van Woutje

Het Nijmeegs Lopertje is een uniek dropje uit Nijmegen in de vorm van een loper. Marloes ontwikkelde het snoepgoed omdat Nijmegen de loopstad bij uitstek is. Het Nijmeegs Lopertje staat symbool voor Nijmegen met al zijn hardloop- en wandelevenementen. In de tijdelijke winkel zijn, buiten het enige echte Nijmeegse dropje of het leuke Vierdaagseblikje, ook andere Vierdaagse-items te koop zoals bijvoorbeeld vlaggen, tegeltjes en tassen.

Informatie

De openingstijden zijn zaterdag, zondag en maandag van 12.00 tot 21.00 uur. Dinsdag en donderdag van 12.00 tot 18.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur. De winkel is zaterdag 20 juli voor de laatste dag open van 12.00 tot 16.00 uur. Voor de eerste 20 klanten met een minimale besteding van € 15,00 ligt een zakje lopertjes klaar.

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen worden 5 Vierdaagseblikken en 10 Vierdaagse vlagspeldjes verloot. Wat moet je doen om kans te maken? Tag bij dit bericht diegene die een echte Vierdaagsefan is en die zeker een kijkje moet gaan nemen in deze winkel. 

De winnaars worden dinsdagavond 16 juli om 19 uur bekendgemaakt bij het bericht op Facebook. De winnaars kunnen hun gewonnen prijs vanaf woensdag afhalen in de pop-up store aan de Bloemerstraat 27, de prijs wordt niet verzonden. 


Dit bericht delen:

Advertenties