Automobilist aangehouden na achtervolging

Van onze redactie Vrijdag 12 Juli 2019

Gisteravond vond omstreeks half twaalf een achtervolging plaats. De politie heeft de bestuurder van een auto aangehouden.

Agenten zagen een auto rijden waarvan de bestuurder gevaarlijk rijgedrag vertoonde. Hierop gaven agenten de bestuurder een stopteken. De bestuurder negeerde het stopteken en ging ervandoor. De agenten zetten de achtervolging in. Meerdere politiewagens sloten aan bij de achtervolging.
 
Tijdens de achtervolging zagen agenten dat de bestuurder op drugs gelijkende voorwerpen uit de auto gooide. Op de Van Trieststraat zette de bestuurder de auto aan de kant en stapte uit. De bestuurder werd aangehouden. De auto is door de politie meegenomen voor onderzoek. Of er drugs aangetroffen zijn op de gereden route, kon een woordvoerder van de politie niet zeggen. De politie onderzoekt de zaak.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.