Bewoner Neerbosscheweg aangehouden na veroorzaken gaslek

Lars Schwachöfer
12 juli 2019
De politie heeft gisteravond omstreeks half twaalf een bewoner van de Neerbosscheweg aangehouden. De man had een gaslek veroorzaakt.
Een bewoner van de eerste verdieping van de flat gedroeg zich eerder op de avond al vervelend tegenover medebewoners. Op een gegeven moment gedroeg de man zich agressief en rommelde hij in de meterkast aan de buitenzijde van zijn woning. Toen de gealarmeerde politie ter plaatse kwam hing er een sterke gaslucht in het trappenhuis van de flat. De bewoner was inmiddels zijn woning weer ingegaan. De brandweer en Liander werden gealarmeerd voor het gaslek. De politie zette direct de parkeerplaats voor de flat af en probeerde de flat te ontruimen.

Omdat de meterkast zich in gang van de flat bevond, konden de brandweer en Liander het gaslek dichten. De man weigerde zijn appartement te verlaten, waarop de politie naar binnen probeerde te komen. Agenten probeerden de deur in te bonken, maar toen dat niet lukt werd de deur met hulp van de brandweer opengezaagd. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De dierenambulance haalde het konijn van de bewoner op. Even na twaalf uur werd de afzetting opgeheven en konden bewoners de flat weer in.

Dit bericht delen:

Advertenties