Kop-staartbotsing op Waalbrug

Lars Schwachöfer Donderdag 11 Juli 2019

Vanmiddag vond omstreeks twee uur een kop-staartbotsing plaats op de Waalbrug. Het verkeer liep forse vertraging op.

De bestuurder van een bus reed staduitwaarts en botste op zijn stilstaande voorganger. De auto raakte fors beschadigd aan de achterzijde. Doordat er maar één rijbaan staduitswaarts geopend is en het verkeer langere tijd stilstond, liep het verkeer forse vertraging op. Agenten hebben de auto en bus omgereden en op het midden van de brug geparkeerd. Om kwart voor drie werd de rijbaan weer vrijgegeven.

Ambulancepersoneel controleerde de 90-jarige bestuurder van de bus. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie hielp de bestuurders met het invullen van de schadeformulieren. De bestuurder van de auto kon zijn weg vervolgen. Een verpleegkundige bracht de bestuurder van de bus naar een plek waar hij door familie kon worden opgehaald. Een berger sleepte de bus weg. Tot ongeveer half vier was er nog sprake van een kijkersfile, hierna kwam het verkeer weer langzaam op gang.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.