Deze 3 fanny packs van Burkely zijn echte toppers

Van onze redactie
11 juli 2019
De naam kleine tas doet de fanny pack tekort. Een fanny pack van een gerenommeerd merk als Burkely heeft meer om het lijf dan slechts 'klein' en 'tas'. Het is een serieus te nemen tas, ook wel bombag genaamd die hartstikke functioneel is voor bijvoorbeeld een festivalbezoekers.

Een fanny pack is een heuse eyecatcher. Niet omdat veel mensen deze dragen, maar omdat juist veel celebrities met de fanny pack de sier maken. En een Pinterest foto is snel geschoten en dan gaat het los.

Perfect bij outfit
 
Zo kun je Kim Kardashian tegenkomen met een ware expensive heuptas. Of Anna Nooshin die er eentje draagt die perfect bij haar outfit past. Ze dragen ware design bombags waar ze flink voor in de buidel moeten tasten. Exemplaren van vijftienhonderd euro blijken geen uitzondering als we de media moeten geloven. Of de dames werkelijk zo uitpakken blijft natuurlijk altijd de vraag, maar het staat buiten kijf dat de heuptas een super-comeback heeft gemaakt.
 
Dat laat je natuurlijk niet aan je voorbij gaan. Als fashion chick of gewoon als modebewuste vrouw kies jij voor een fanny pack die helemaal bij jou past. Weliswaar niet speciaal voor jou gemaakt, we heten niet allemaal Kim of Anna, maar eigenlijk ook weer een klein beetje wel. Voordeel: deze is goed betaalbaar. En we moeten ook niet overdrijven, toch!
 
TOP 3
 
We nemen de mooiste en meest functionele van Burkely onder de loep. Daar kun je al heel goed mee uit de voeten. Als je kiest voor een leren exemplaar als de Festival Urban bumbag, heb je echt een kwaliteitstas te pakken. Je doet hem om je middel of draagt deze cross-body. Er past echt heel veel in wat je al die tijd het liefst bij je wilt dragen, zoals sleutels, een identiteitsbewijs en een zonnebril. THEBAGSTORE zet dit prachtige exemplaar op nummer 1 in de fanny pack top 5.
 
Op 2 staat de Festival Finge bumbag. Dit suède exemplaar is een echte eye catcher die je met flair hoort te dragen. De franjes doen de rest. Er is ook een Festival Finge in de prachtige cognac-kleur. Formaat 32x14x8 cm, precies goed!
 
Nummer 3 is de Festival X-over van Burkely. Een prachtige mix tussen een fanny pack en een cross-over tasje. De klep die over de opening valt heeft een prachtig bewerkte print en is er zowel in rood als in geeltinten.

 

 


Dit bericht delen:

Advertenties