Bewoner Hatertseveldweg gewond na explosie

Lars Schwachöfer Woensdag 10 Juli 2019

Vanavond heeft omstreeks zeven uur een explosie plaatsgevonden in een woning aan de Hatertseveldweg. De bewoner raakte gewond.

Bewoners van de Hatertseveldweg hoorden omstreeks zeven uur een harde knal. Toen zij in de straat gingen kijken zagen ze dat de ruit van een woning eruit geblazen was. Ook zagen zij rook. De politie zette direct de weg tussen de Groenestraat en Paddepoelseweg af. De bewoner kon zelfstandig in de ambulance stappen, maar werd met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer controleerde de woning.

Omstreeks half negen gaf de politie de weg weer vrij. De woning is op verzoek van de politie afgesloten. Agenten startten een buurtonderzoek. De afdeling Forensische Opsporing van de politie doet op een later tijdstip onderzoek naar de oorzaak van de explosie.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.