Afrikaanse vibes tijdens feest in de Lindenberg

Frank van Raaij
11 juli 2019
Op zaterdag 7 september vindt het Afrikaanse feest 'Tutaonana Baby' plaats in het Huis voor de Kunsten in de Lindenberg. Een diverse dag met in de middag een enerverend symposium, smakelijke barbecue en in de avond een knallend feest met djembés en speciale DJ. De opbrengst van het feest komt ten goede aan zieke baby's op de intensive care in het Sengerema Hospital in het Afrikaanse Tanzania.

De dag trapt af met een cultureel programma met interessante sprekers, zoals bekende TEDx spreker Bart Knols. Leerzame en vermakelijke lezingen worden afgewisseld met Afrikaanse bongo flavour muziek en een documentaire over de zieke baby’s in het ziekenhuis. Na de interactieve middag is het tijd voor de barbecue en aansluitend start het swingende avondprogramma met lekkere drankjes, een goede beat en een boel gezelligheid.

Stichting Vrienden Sengerema Hospital

De dag wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden Sengerema Hospital. Deze stichting is in 2011 opgericht door oud-coassistenten die hun tropencoschap in Sengerema hebben gelopen. De stichting levert een structurele bijdrage aan het ziekenhuis in Sengerema. Daarnaast versterken ze lokale expertise en maken medische zorg en scholing toegankelijker. Voor meer informatie én aanmelding voor het feest, kijk op de website van Stichting Vrienden Sengerema Hospital.

 

 

 

 


Dit bericht delen:

Advertenties