Gratis kinderfilmvertoning in LUX tijdens Vierdaagsefeesten

Van onze redactie
10 juli 2019
LUX heeft een extraatje voor de kleinsten tijdens de Vierdaagsefeesten: op zaterdag 13 tot en met maandag 15 juli vertoont LUX om 16.00 uur een gratis kinderfilm: Kleine Nicolaas gaat op vakantie.

Kaartjes zijn gratis af te halen aan de kassa van LUX aan de Mariënburg 38. Er is een beperkt aantal stoelen beschikbaar. De adviesleeftijd voor deze film is 6 jaar en ouder.

Kleine Nicolaas gaat op vakantie

Het schooljaar loopt ten einde, het grote moment van de zomervakantie is aangebroken. De kleine Nicolaas vertrekt samen met zijn ouders richting zee. Op het strand maakt Nicolaas al gauw nieuwe vrienden. Zo is er Ben, die in de buurt woont, Freddy, die alles lust, Djodjo, die met een Brits accent praat, Paul, die niets anders doet dan huilen en de vervelende Koen, die altijd gelijk wil hebben. Maar Nicolaas leert ook Isabelle kennen, een meisje dat hem voortdurend met grote ronde en verontrustende ogen aanstaart. Hij verdenkt zijn ouders ervan dat ze hem willen verplichten om met haar te trouwen. De misverstanden stapelen zich op en de streken beginnen…

 

 


Dit bericht delen:

Advertenties