Kapper Theo knipt tijdens Vierdaagse voor het Marikenhuis

Van onze redactie Dinsdag 09 Juli 2019

Dit jaar knippen kapper Theo Knoop en zijn team tijdens de Vierdaagsefeesten weer voor een goed doel.Theo en zijn collega's zijn de hele week te vinden aan de Waalkade op de Smaakmarkt.

De opbrengst van het knippen komt ten goede aan het Marikenhuis. Het is niet de eerste keer dat Theo zich inzet voor het Marikenhuis. Ook vorig jaar bij de Marikenloop was de dagopbrengst voor het Nijmeegse inloophuis, een ontmoetingsplek in Nijmegen voor iedereen die is geraakt door kanker.

Boodschap voor iedereen die er tijdens de Vierdaagsefeesten een beetje knap wil bijlopen en tegelijk een goede daad wil verrichten: laat u knippen door het team van kapper Theo!


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.