Auto beschadigd bij aanrijding op Verlengde Energieweg

Lars Schwachöfer Maandag 08 Juli 2019

Vanmorgen vond omstreeks half negen een aanrijding plaats op de Verlengde Energieweg. Een auto raakte fors beschadigd en is weggesleept.

De bestuurster van een auto op de Kanaalstraat wilde de Verlengde Energieweg oprijden. Toen zij optrok, zag ze vermoedelijk een bakwagen over het hoofd waardoor ze tegen de zijkant van de bakwagen reed. Een toevallig passerende verkeersregelaar leidde het verkeer om de beschadigde auto. Een gealarmeerde verpleegkundige controleerde de bestuurders. Niemand hoefde naar het ziekenhuis. 
 
De politie hielp bij het invullen van de schadeformulieren. Een berger sleepte de beschadigde auto weg. De bakwagen raakte beschadigd, maar de bestuurder kon zijn weg vervolgen. Het verkeer ondervond ongeveer een uur hinder van het ongeval.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.