Politie onderzoekt autobrand Gildekamp

Van onze redactie Jesse van den Hater / 112Nijmegennieuws Zaterdag 06 Juli 2019

Afgelopen nacht vond omstreeks vier uur een autobrand plaats in de Gildekamp. De politie onderzoekt de oorzaak van de brand.

Bewoners van de 32ste straat hoorden meerdere knallen. Toen ze gingen kijken waar de knallen vandaan kwamen, ontdekten zij de autobrand. Terwijl een buurtbewoner de brand probeerde te blussen met een tuinslang, belde een ander de brandweer. De brandweer bluste de brand, maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde.

De twee ernaast geparkeerde auto's liepen forse brandschade op. De politie sluit brandstichting niet uit en onderzoekt de oorzaak van de brand. De afdeling Forensische Opsporing van de politie doet later sporenonderzoek in en om de auto's.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.