Dit is Nijmegen

Van onze redactie Sanne Kerkers Zondag 07 Juli 2019

Een fotorubriek over mensen die samen wonen, werken en ontspannen.

In een nieuw gedeelte van de Sint Maartenskliniek zit OIM Orthopedie. Hier worden orthopedische hulpmiddelen aangemeten en gemaakt. OIM heeft verspreid door Nederland meerdere vestigingen. Naast de paskamers, waar behandelaars de hulpmiddelen aanmeten, afstellen en passen en het looplab is er in Nijmegen een werkplaats. Hier werken vakmensen, veel van het werk wordt met de hand gedaan. Ze maken verschillende orthopedische hulpmiddelen. Van orthopedische schoenen, steunzolen, steunkousen tot orthesen en prothesen. Allemaal hulpmiddelen voor mensen die een beperking hebben aan het onderste lidmaat of een amputatie. Elk hulpmiddel wordt op maat gemaakt en is dus uniek.


Klik hier om de voorgaande rubriek te bekijken.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.