Karin Bloemen signeert haar autobiografie Mijn ware verhaal

Van onze redactie
3 juli 2019
Op zondag 14 juli is cabaretière en zangeres Karin Bloemen te gast bij boekhandel Dekker v.d. Vegt in de Marikenstraat. Zij zal tussen 12.30 en 14.00 uur haar autobiografie Mijn ware verhaal signeren. De toegang is gratis.

In haar autobiografie Mijn ware verhaal vertelt cabaretière Karin Bloemen voor het eerst het aangrijpende verhaal van haar jeugd, die getekend is door misbruik, mishandeling en angst. Haarscherp brengt ze in beeld wat het met een jong meisje doet als de personen die je moeten beschermen het op je hebben voorzien. Karin Bloemen laat echter ook zien hoe ze ondanks deze traumatische ervaringen de vrouw is geworden die ze nu is: sterk, liefdevol, succesvol, open voor iedereen en voor niemand bang.

Mijn ware verhaal is een hartverscheurende ode aan het leven; een boek dat je de adem beneemt en dat je in één ruk uitleest. ‘Vanuit een diepgewortelde schaamte wordt alles ontkend en doodgezwegen. Met die schaamte wil ik afrekenen. Schaamteloos zijn, eerlijk zijn. Schaamteloos eerlijk.’

Mijn ware verhaal is vanaf nu verkrijgbaar en kost € 20,99.

 


Dit bericht delen:

Advertenties