Verdachte van beroving aangehouden op Keizer Karelplein

Van onze redactie Dinsdag 02 Juli 2019

De politie heeft vanmorgen omstreeks zes uur een 37-jarige man uit Grave aangehouden. Hij wordt ervan verdacht kort daarvoor een vrouw beroofd te hebben op Plein 1944.

Een vrouw liep samen met een bekende op de kruising van Plein 1944 met de Molenstraat. Zij werden daar verschillende keren aangesproken door een voor hen onbekende man. De man rukte op een gegeven moment de tas van de schouder van de vrouw en ging er vandoor.

Een getuige belde direct de politie. Aan de hand van het signalement kon de verdachte op het Keizer Karelplein worden aangehouden. De man is ingesloten voor verhoor.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.