Man op e-bike aangereden op fietspad Kerkenbos

Davy Derksen / 112Nijmegennieuws Maandag 01 Juli 2019

De hulpdiensten werden vanmiddag even na 17.00 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel in de 10e straat van bedrijventerrein Kerkenbos.

Een automobilist kwam de uitrit van een bedrijf afrijden en zag de man, die op een e-bike op het fietspad, reed over het hoofd met de botsing tot gevolg. BHV'ers van het bedrijf zijn te hulp geschoten en hebben eerste hulp verleend. Ambulancepersoneel namen dit later over. De man is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De e-bike van de man is gestald bij het bedrijf en kan later opgehaald worden.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.