Vrouw raakt ernstig gewond bij woningbrand Floraweg

Van onze redactie Geert Timmer Maandag 01 Juli 2019

Aan het einde van de middag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Floraweg. De brand vond rond 17.45 uur plaats in een woning op de eerste verdieping van het appartementencomplex op de hoek van de Wolfskuilseweg. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen.

Een vrouw, vermoedelijk de bewoonster van de flat, raakte hierbij ernstig gewond. Volgens een woordvoeder van de brandweer werd dankzij het alerte handelen van buren erger voorkomen. De vrouw is per ambulance onder begeleiding van de trauma-arts overgebracht naar het ziekenhuis. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend gemaakt.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.