Kantoormeubelspecialist Mauron zoekt nieuwe collega's

Van onze redactie
2 juli 2019
Mauron is dé specialist in refurbished en tweedehands Ahrend kantoormeubelen. Met het gevarieerde en ruime aanbod in gebruikt kantoormeubilair, richten zij kantoren en bedrijven in. De showroom aan de Microweg is altijd gevuld met een ruim aanbod tweedehands kantoormeubelen van het merk Ahrend, evenals de merken Comforto, Hayworth en Grahl.

500 bureaus, 1000 stoelen en 400 roldeurkasten zijn direct uit voorraad leverbaar. Van een thuiskantoor voor de zzp-er tot de complete inrichting van grote werkplekken met bureaus, ladeblokken, archiefkasten, roldeurkasten en vergadertafels. Mensen die het lastig vinden om via een webshop te beoordelen en te kopen, worden in de showroom persoonlijk rondgeleid en van advies voorzien. ‘Wij helpen onze klanten zoals wij zelf ook geholpen willen worden als wij klant zijn’ is het motto van de onderneming die sinds 2013 bestaat.

Sleutelservice

Voor mensen die een extra sleutel nodig hebben of de sleutel kwijt zijn, heeft Mauron een snelle sleutelservice voor Ahrendkasten. Onder kasten vallen roldeurkasten, draaideurkasten, ladeblokken en rolcontainers. In het geval van een slot defect slot behoort reparatie of het vervangen ook tot de mogelijkheden bij Mauron.

Vacatures

Mauron is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde medewerkers en heeft op dit moment 3 vacatures. Het bedrijf zoekt aanpakkers die het leuk vinden om klanten blij te maken. Mauron geeft de ruimte om te leren en biedt een passend pakket arbeidsvoorwaarden. Momenteel is er vraag naar een chauffeur die een stukje montage erbij moet doen en natuurlijk het plaatsen en afleveren hiervan. Tevens wordt er een hulpkracht gezocht voor het klaarmaken van de orders en het demonteren en opruimen van spullen die zijn binnengekomen. Voor de website en de webshop wordt een werkstudent gezocht die het leuk vindt om deze te optimaliseren. De werktijden hiervoor zijn flexibel. Lees meer over de vacatures op de website van Mauron. Geïnteresseerden kunnen een dagje meedraaien om kennis te maken met de leuke collega’s en het afwisselend werk.

Informatie

Mauron is gevestigd op de Microweg 40 in Nijmegen. Direct gelegen aan de A73 dus zeer goed bereikbaar vanuit de Randstad, Utrecht en Limburg. In het ruime bedrijfspand met een showroom van 2000 m2 staan een groot aantal gebruikte meubels klaar om direct mee te nemen. Een deel van de beschikbare voorraad is te zien op de website van Mauron en via de Facebookpagina zijn de laatste nieuwtjes te volgen.


Dit bericht delen:

Advertenties