Man ernstig gewond na steek in gezicht

Van onze redactie
27 juni 2019
Afgelopen nacht is even na twee uur een 33-jarige man ernstig gewond geraakt in de Smetiusstraat. Hij werd in zijn gezicht gestoken.
De man bevond zich in een horecazaak aan de Smetiusstraat. Hij werd door een onbekend man inzijn gezicht gestoken. De politie meldt dat het zwaar verminkte slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft meteen een onderzoek naar de verdachte onbekende man ingesteld.

De verdachte met lichtgetinte huidskleur en zwart haar is ongeveer 35 jaar oud. Hij had een normaal postuur en droeg een blauw shirt met witte figuren, een blauwe korte broek en witte schoenen. De man zou eerder op de avond ook al in de horecazaak zijn geweest. De politie onderzoekt de aanleiding en toedracht van dit incident. Vandaag vindt er onder andere een buurtonderzoek plaats. Het team dat de mishandeling onderzoekt heeft belang bij getuigen en beeldmateriaal.

De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die meer weten over de mishandeling. Dat kan telefonisch via 0900-8844. U kunt informatie ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.


Dit bericht delen:

Advertenties