Zilveren Waalbrugspeld voor Robbie Veenendaal van Fieldwork Foundation

Van onze redactie
22 juni 2019
Robbie Veenendaal ontving vandaag tijdens een feestelijke bijeenkomst een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange inzet voor Fieldwork Foundation Nijmegen. Hij wordt omschreven als een persoon met een hart van goud, hij vraagt niets terug voor zijn hulp en dat maakt hem een bijzonder mens.
Robbie Veenendaal (40) is oprichter en voorzitter van Fieldwork Foundation Nijmegen. Deze stichting is 10 jaar geleden door hem opgericht als goede doelenstichting met het doel het verminderen en bestrijden van leed. Wijkagenten, huisartsen, gezinscoaches en sociaal werkers en andere professionals werken samen via de stichting om Nijmegenaren te helpen.

Doelgerichte actie

Deze ‘mensen uit het veld’ brengen bij de Fieldwork Foundation problemen in, om te zorgen dat er minder leed is en zij hun cliënt snel en makkelijk kunnen helpen. Veenendaal helpt veel mensen via doelgerichte actie zonder hier moeilijke voorwaarden aan te verbinden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere boodschappen voor gezinnen in de schuldsanering, sporten voor kinderen, betalen zwemles, uitje met Blijf-van-mijn-lijfhuis, uitje voor zwerfjeugd in samenwerking met Iriszorg, huisraad voor cliënten van gezinscoaches en fietsen voor kinderen en moeders.

Hard nodig

Robbie Veenendaal helpt met de stichting Fieldwork Foundation Nijmegen mensen die niet direct meer geholpen kunnen worden door instellingen of wanneer zij belanden in een traject waarbij hulp of zorg erg lang op zich laat wachten, terwijl zij de hulp juist hard nodig hebben.

Meer informatie over de acties is te lezen op de website of Facebookpagina van Fieldwork Foundation.


Dit bericht delen:

Advertenties