Politie zoekt getuigen beroving Goffertpark

Van onze redactie
21 juni 2019
Vanmiddag heeft omstreeks half vijf een beroving plaatsgevonden in het Goffertpark. De politie zoekt getuigen.

Ter hoogte van de NEC traininsvelden werd een 64-jarige vrouw terwijl ze met haar kleinkind achter fietste opgeschrikt door een man. Ze kwam met haar fiets ten val De man beroofde de vrouw en ging ervandoor. De man rende over de Rentmeesterlaan richting het tankstation op de Hatertseweg. De politie heeft een signalement van de verdachte bekendgemaakt.

De man met een lichtgetint uiterlijk is 20 tot 30 jaar oud. Hij heeft een mager postuur, ongeveer 1 meter 60 tot 1 meter 65 lang en heeft donkere krullen op zijn hoofd. Tijdens de beroving droeg de man donkere kleding. De politie is op zoek naar getuigen of mensen met meer informatie over de verdachte.

De vrouw raakte gewond bij de beroving. Haar kleinkind bleef ongedeerd. Heeft u iets gezien wat te maken kan hebben met dit incident, bel dan met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 onder vermelding van registratienummer 2019272956.

Update: De verdachte kon in de nacht van 21 op 22 juni aangehouden worden nadat hij meerdere mensen op de Sint Annastraat beroofd had.


Dit bericht delen:

Advertenties