Albert Heijn Groenestraat verhuist naar nieuwe locatie

Van onze redactie
21 juni 2019
Albert Heijn aan de Groenestraat 193 sluit zaterdag 6 juli om 16.00 uur voorgoed de deuren. De winkel verhuist in dezelfde straat zo'n 300 meter naar een gloednieuw pand, op het voormalige Smit-terrein.

De feestelijke opening vindt plaats op donderdag 11 juli om 11.00 uur. De nieuwe supermarkt wordt een flink stuk groter en krijgt het nieuwste concept van Albert Heijn. Er is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Het afrekenen gaat snel met zelfscankassa’s.

Gedegen training

Alle medewerkers verhuizen uiteraard mee naar de nieuwe locatie. ‘Bovendien krijgen we er collega’s bij. De winkel is immers veel groter dan het pand op nummer 193’, vertelt supermarktmanager Han Rikken. Omdat het vers-aanbod behoorlijk wordt uitgebreid met nieuwe producten krijgen alle medewerkers een gedegen training.

De supermarktmanager en zijn team nodigen iedereen uit aanwezig te zijn bij de opening van de nieuwe winkel op donderdag 11 juli. Dan zijn er ook veel activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt, en leuke winacties.


Dit bericht delen:

Advertenties