Hevige brand in appartement Aubadestraat

Lars Schwachöfer
21 juni 2019
Vanmiddag heeft omstreeks drie uur een hevige brand gewoed in een appartement aan de Aubadestraat. Een bewoonster is naar het ziekenhuis vervoerd.
De brand werd even voor drie uur door een bewoonster ontdekt. De brand woedde in een slaapkamer van het appartement. Omdat het een appartement op de begane grond van een flatgebouw betrof, schaalde de brandweer direct op. Al snel sloegen de vlammen uit de woning. Het verkeer op de Graafseweg en Neerbosscheweg ondervond hevige hinder van de rook. De politie zette de Aubadestraat af en ving de bewoners van de flat op.

De bewoonster had nog tweemaal geprobeerd de brand te blussen, maar de brand was al te hevig. De bewoonster is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd omdat ze rook had ingeademd. De brandweer bluste de brand en controleerde omliggende appartementen. Het bovenliggende appartement liep forse rookschade op. Het appartement waarin de brand woedde is onbewoonbaar verklaard. De zoon van de bewoonster, de hoofdbewoner, is door de politie op de hoogte gebracht. Wat de oorzaak van de brand is geweest, is nog onbekend.

 

Dit bericht delen:

Advertenties