Nachtprogramma dit jaar officieel onderdeel van Vierdaagsefeesten

Van onze redactie
19 juni 2019
Na zonsondergang is Nijmegen op zijn mooist. Nachtburgemeester Nijmegen en Stichting Vierdaagsefeesten presenteren dit jaar voor het eerst een overzicht van nachtelijke evenementen tijdens die mooiste week van het jaar.

Naast de enorme programmering van meer dan 1.000 verschillende acts overdag, trekt het bruisende nachtleven die week ook recoraantallen bezoekers vanuit het hele land. Een breed en gevarieerd aanbod zorgt ervoor dat iedereen zijn ei kwijt kan in de Nijmeegse nacht. Het nachtprogramma wordt ook meegenomen in het officiële programmaboekje.

Vier de nacht!

De complete binnenprogrammering na middernacht, inclusief tips van de nachtburgemeester, is nu terug te vinden op de website van Vier de nacht. Van techno in Doornroosje en Old Cave naar urban in Drie Gezusters. En van house in Brebl tot kroegtijgeren bij Van Ouds en BAR 2. Tijdens de Nijmeegse nacht is genoeg te beleven.

Handig overzicht

Zo is er één overzicht van alles wat het diverse nachtleven van Nijmegen te bieden heeft tijdens de Vierdaagsefeesten. Zo kan iedereen, na een avondje bij één of meer van de 40 buitenpodia, handig kiezen waar er nog even doorgefeest kan worden. En als de feestvierders lekker ergens naar binnen gaan, heeft dat als bijkomend voordeel dat de binnenstadsbewoners thuis rustig kunnen gaan slapen.

Op de website van Vier de nacht is meer informatie te vinden.


Dit bericht delen:

Advertenties