Politie zoekt getuigen beroving Geerkamp

Van onze redactie Lars Schwachöfer Zondag 11 Augustus 2019

Vanmiddag vond omstreeks half 1 een beroving plaats in de 11e straat van de Geerkamp. De politie zoekt getuigen

Twee mannen beroofden een 60-jarige automobilist in de 11e straat van de Geerkamp van zijn portemonnee. De politie is op zoek naar getuigen die de verdachten of de beroving hebben gezien. Na de beroving vluchtten de verdachten via de Zwanenstraat de trappen bij de Draaiom op, richting de McDonalds aan de Wijchenseweg.

De politie maakte bekend dat het twee getinte mannen betreft. Beiden zijn ongeveer 1 meter 90 lang en hebben een slank postuur. De mannen hadden kroeshaar. Een van de twee mannen droeg een pet. Ze droegen allebei een korte broek en bovenkleding met korte mouwen. De kleur van de kleding is onbekend.

Heeft u iets gezien of meer informatie over de verdachten? Neem dan telefonisch contact op met de politie via 0900-8844, of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Vermeld hierbij proces nummer 2019-356944.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.