Senioren actief de zomer door met het Zomerprogramma

Van onze redactie
18 juni 2019
Voor senioren die er in juli en augustus actief op uit willen is er het jaarlijkse Zomerprogramma voor Senioren. Daarin staat een gevarieerd aanbod aan activiteiten in Nijmegen en omgeving, op het gebied van amusement, ontspanning, bewegen en nog veel meer. De organisatie en verspreiding van het Zomerprogramma is in handen van Bindkracht10.

Bindkracht10 bundelt in het Zomerprogramma alle activiteiten die in Nijmegen voor senioren worden georganiseerd. In het voorwoord blikt bestuurder Rietje Compiet alvast vooruit: ‘Het programma omvat ook nu weer een overzicht van een gevarieerd aanbod aan activiteiten op stedelijk, maar zeker ook veel op wijkniveau. Het varieert van muzikale optredens tot lezingen en presentaties, tot samen eten en samen fietsen.’ Op de middelste pagina’s staat een kalender. Zo kan snel worden bekeken wat er op een bepaalde dag te doen is.

Bindkracht10

Bindkracht10 ondersteunt mensen om vanuit hun mogelijkheden verder te komen in het leven. Al meer dan 50 jaar zetten zij zich in voor de mensen van Nijmegen. Dit doen zij onder andere door materiële dienstverlening, opvoedondersteuning, Stips, opbouwwerk, jongerenwerk, activiteitenpleinen en tientallen andere diensten en projecten.

Informatie

Het Zomerprogramma is hier digitaal te downloaden en vanaf eind juni te vinden op diverse plekken in de stad. Ze zijn dan gratis mee te nemen bij onder andere de Stips, bibliotheek, wijkcentra, stadswinkel en de receptie van Bindkracht10 in gebouw Castella aan De Ruyterstraat 244. Vragen

Vragen over het zomerprogramma? Mail dan naar zomerprogramma@bindkracht10.nl of bel met de receptie van Bindkracht10, locatie Castella, op nummer 024-3650111.


Dit bericht delen:

Advertenties