Inschrijven voor Eiland Run nog mogelijk

Van onze redactie
14 juni 2019
Vrijdag 28 juni vindt alweer de 4e editie van de Eiland Run plaats. Met start en finish bij het stadseiland Nijmegen-Lent biedt het alle lopers een afwisselend parcours van 5 of 10 kilometer over de Lentse Warande, de Lentloper en andere fraaie plekken op het unieke stadseiland. Aansluitend kunnen alle deelnemers en toeschouwers onder het genot van een drankje nagenieten van het prachtige uitzicht op de skyline van Nijmegen.
Om 19.00 uur zal er worden gestart met de 5 kilometer. Aansluitend gaan om 20.00 uur de lopers voor de 10 kilometer van start. Op beide afstanden is tijdregistratie aanwezig. Het laagdrempelige evenement, waar met name recreatieve lopers aan meedoen, is een mooie aftrap voor het zomerseizoen. Ten opzichte van afgelopen jaar is het start en finishterrein enigszins aangepast, waardoor zowel de 5 als 10 kilometer finishen onderaan de 'tribune' van de Lentse Warande waar alle toeschouwers zich kunnen verzamelen.

Mooie uitdaging

De Eiland Run maakt deel uit van de 024 Running Series. Samen met The Night Run Festival, De Kaaisjouwer Run, Bruggenloop Nijmegen en City Trail Nijmegen maakt de Eiland Run deel uit van deze afwisselende serie hardloopevenementen in Nijmegen. Met gevarieerde afstanden, unieke concepten en prachtige routes vanaf de mooiste locaties ligt er voor zowel beginner als ervaren loper bij de 024 Running Series een mooie uitdaging. Insteek is een sportief uitje, waar gezelligheid, sfeer en het genieten van de stad Nijmegen centraal staat. Naast deelname aan de serie, is elk evenement open voor losse deelname.

Informatie

Via de website van 024sport is het tot en met uiterlijk donderdag 27 juni 2019 nog mogelijk om aan te melden voor de Eiland Run. De kosten bedragen € 16,- inclusief tijdregistratie, een gepersonaliseerd startnummer en een consumptie na afloop. Op de dag zelf is er beperkte na-inschrijving mogelijk, indien de deelnamelimiet nog niet is bereikt. Meer informatie over de Eiland Run en de 024 Running Series is te vinden op de website van 024sport.

 


Dit bericht delen:

Advertenties