Schrijvers in de Stevenskerk tijdens Vierdaagse

Van onze redactie
14 juni 2019
Tijdens de Vierdaagsefeesten even ontsnappen aan de drukte in de stad? Leun in de Stevenskerk achterover bij de mooiste verhalen van schrijvers Tijn Touber en Wim Daniëls. De schrijvers zijn afzonderlijk op 14 en 15 juli van 14.00 tot 15.00 uur te gast in de Stevenskerk, op uitnodiging van de Bibliotheek Gelderland Zuid.
Schrijver, muzikant en inspirator Tijn Touber gaat zondagmiddag 14 juli in op de geschiedenis van de mensheid: waar komen wij vandaan, hoe zijn wij ontstaan? Hij vertelt over de uitdagingen waar we voor staan en komt met verrassende nieuwe oplossingen en inzichten. Touber is de oprichter van de Nederlandse band Lois Lane. Hij legt zich toe op bewustzijnsontwikkeling, geeft trainingen en schreef zes boeken over zijn innerlijke avonturen.

Rake taalobservaties

Schrijver Wim Daniëls laat de deelnemers op maandagmiddag 15 juli alle hoeken van de Nederlandse taal zien. Met veel humor en ijzersterke taalobservaties vertelt hij over het ontstaan en de ontwikkeling van onze taal. Daniëls is columnist en schrijver van literaire verhalenbundels, woordenboeken, poëzie en informatieve boeken over uiteenlopende onderwerpen. Een ware woordkunstenaar.

Oase van rust

‘Schrijvers in de Stevenskerk’ is gratis toegankelijk. Kom vooral op tijd, want de kerk stroomt snel vol. Voor mensen die het feestgedruis van de Vierdaagse wat vaker willen ontvluchten is Bibliotheek De Mariënburg in het centrum een oase van rust. Kinderen kunnen op het Kidsplein voor de bibliotheek lekker chillen en genieten van voorlezers, voorstellingen en workshops. Kijk voor het hele Vierdaagse-programma van de bieb op de website van Bibliotheek Gelderland Zuid.


Dit bericht delen:

Advertenties