Lotgenotendag voor mensen met longproblemen

Van onze redactie Ger Neijenhuyzen Maandag 10 Juni 2019

Op vrijdag 14 juni houden de leden van het Longfonds werkgroep Nijmegen een lotgenotendag met onder andere zangles en zwemmen onder begeleiding van bewegingstherapeuten van het Radboud umc-Dekkerswald.

De dag begint om 10.00 uur met ontvangst met koffie en gebak bij HCR de Oude Molen aan de Molenweg in Groesbeek. De eerste activiteit van de dag is een workshop zingen onder leiding van Emiel Hoefnagel.

Na de lunch met soep, broodjes, koffie of thee gaat een deel van de groep zwemmen in het zwembad De Lubbert in Groesbeek. Het zwemmen is onder begeleiding van bewegingstherapeuten van het Radboud umc-Dekkerswald en is op eigen risico van de deelnemer. Lotgenoten met een zuurstofvoorziening kunnen helaas niet deelnemen aan het zwemmen, aan de rest van de dag natuurlijk wel. Vervoer naar het zwembad kan geregeld worden door medewerkers van de werkgroep Nijmegen.

Voor deelname aan de lotgenotendag wordt een eigen bijdrage van € 10,00 per persoon gevraagd. Deze bijdrage kan contant betaald worden op de lotgenotendag zelf. Geïnteresseerden kunnen zich tot 13 juni aanmelden via nijmegen@longpunt.longfonds.nl of telefonisch via 0619087694. Kijk voor meer informatie, en andere activiteiten, op de website.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.